Modern en fris webdesign

Nuni Webdesign heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in webdesign in diverse branches. Of u nu een nieuwe website wil laten ontwerpen of een redesign van uw bestaande website wil laten maken, wij helpen u altijd verder.

Creativiteit, heldere structuur, gebruiksvriendelijkheid, bruikbaarheid en aantrekkelijke vormgeving zijn sleutelwoorden als het bij ons op webdesign aankomt. Een website is leuk maar dient alleen uw doel als deze de bezoeker aanzet tot de gewenste actie. Wij helpen u om de voordelen van internet optimaal te benutten middels een heldere, degelijke en professioneel vormgegeven website.

Website op maat

Een website op maat betekent dat wij uw website geheel uniek volgens uw eisen, smaak en huisstijl maken. Wij gebruiken dus geen standaard template, maar ontwerpen en coderen uw website zelf. Wij hechten veel waarde aan de code, deze moet semantisch correct zijn.

De voordelen van een correct gecodeerde website zijn vele: de site wordt beter geindexeerd zodat hij hoger scoort in zoekmachines, laadt sneller en veroudert minder snel. Bovendien zal hij gebruiksvriendelijker worden.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO, Search Engine Optimization) houdt in dat we uw website op een natuurlijke manier (dus niet betaald), d.m.v. een aantal technische aanpassingen hoger laten scoren in de zoekmachines. Hierdoor zal uw website meer kwalitatief verkeer genereren. Nuni Webdesign houdt bij het optimaliseren van websites ten allen tijde rekening met de richtlijnen van Google en zal dus uw website op een legale wijze optimaliseren, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Om uw website hoger te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google kan ik uw website optimaliseren voor zoekmachines. Dit optimaliseren betreft een technische optimalisatie en geen advertering in Google.

Waarom optimaliseren voor Google


Grafiek Zo'n 70% van de websurfers gebruikt Google als zoekmachine om diensten op het web te zoeken. Organische of natuurlijke zoekresultaten (resultaten verkregen door het intikken van trefwoorden) worden beter bekeken dan gesponsorde links en de conversie van deze resultaten is gemiddeld ook hoger.

Verder is ook onderzocht dat de meeste mensen maximaal de eerste 3 pagina's van de zoekresultaten doorgaan. Vinden ze hier niets van hun gading, dan tikken ze meestal een ander trefwoord of combo in. U begrijpt dan ook dat het zeer lonend kan zijn om in ieder geval op de eerste 3 pagina resultaten van Google te verschijnen met uw website voor belangrijke trefwoorden in uw branche.

Nuni Webdesign kan u helpen om hoger in Google te scoren middels een zoekmachine optimalisatie traject voor uw website. Wees u er wel van bewust dat het enkele weken of maanden kan duren alvorens een SEO traject resultaat oplevert.

CMS Oplossingen

Bezoekers van uw website moeten een duidelijke reden hebben om regelmatig terug te keren op uw website. Hiervoor is het noodzakelijk dat u uw website met enige regelmaat voorziet van nieuwe inhoud (artikelen, producten, nieuwsitems, enz.). Ook zal het de positie van uw website in de zoekmachines ten goede komen als er regelmatig nieuwe artikelen, nieuwsberichten en producten worden toegevoegd.

Websitebeheer in eigen hand

Nuni Webdesign kan uw nieuwe website uitrusten met een CMS ofwel een Content Management Systeem.

Hiermee kan u online, in een beveiligde omgeving, eenvoudige pagina's, artikelen, producten, enz zelf toevoegen, aanpassen en verwijderen.

Content management systeem

  • Websitebeheer volledig in eigen hand.
  • Content en vormgeving zijn gescheiden waardoor u zich kunt richten op uitsluitend de inhoud.
  • U bent in staat om met meerdere personen uw website te beheren.
  • Eenvoudig expanderen van uw website met CMS.

Hosting en domeinnaam

Om een website online te zetten heeft u best een domeinnaam (bvb eigen .BE adres) en hosting nodig. Nuni Webdesign regelt al de administratie en installatie voor u. Wij configureren ook een aantal e-mailadressen voor u. Op die manier kan u bij ons steeds terecht als het centrale aanspreekpunt voor al uw webdiensten.

Cadeau Als u kiest voor Nuni Webdesign om uw website te ontwerpen, zijn de volgende voordelen het eerste jaar volledig gratis inbegrepen :

  • Domeinnaam
  • Hosting pakket
  • Eigen email adressen

 

U kan hier ook direct zoeken of de domeinnaam die u wenst voor uw website, nog beschikbaar is.

Nog vragen ?

mail

 

Domeinnaam nodig?